La Massana tanca la iniciativa ‘Estiu Jove’ amb prop de cent quinze inscripcions

El comú va ampliar la programació d’activitats durant els dos mesos d’estiu pressuposant que moltes famílies no marxarien de vacances

Una de les activitats organitzades pel comú de la Massana
Una de les activitats organitzades pel comú de la Massana comú de la Massana

El comú de la Massana ha valorat positivament la participació en les activitats adreçades a joves de 12 a 17 anys, organitzades durant aquest estiu. Concretament, la duració de la iniciativa ha estat des del 6 de juliol i fins al 4 de setembre. A més a més, el comú va oferir subvencions per aquelles famílies que no podien assumir el cost de les activitats.

La iniciativa, organitzada pel Punt 400 del comú de la parròquia, s’ha tancat aquesta setmana amb bones sensacions. “Enguany hem ofert una programació d’activitats durant els dos mesos d’estiu perquè pressuposàvem que moltes famílies no marxarien de vacances i volíem que els joves tinguessin una bona oferta esportiva i d’oci”, ha explicat el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet.

En total hi ha hagut unes cent quinze inscripcions, amb una participació similar durant cada setmana. Des de la casa comuna es va oferir subvencions a les famílies que no podien assumir el cost de les activitats amb l’objectiu que qualsevol pogués gaudir de les activitats organitzades.

Comentaris

Trending