Inúu obrirà els diumenges a la tarda per als residents amb nens majors de 5 anys

Per als ciutadans d’Andorra a partir dels 16 anys s’aplicarà un descompte del 50% en l’entrada a l’espai termal

Una imatge de Inúu, l'espai de Caldea que habitualment només permet l'entrada als adults
Una imatge de Inúu, l'espai de Caldea que habitualment només permet l'entrada als adults CALDEA

Davant les restriccions d’accés de turistes al país, Caldea s’enfoca als residents. Durant el mes de novembre, l’spa permetrà que les famílies amb infants majors de 5 anys accedeixin a Inúu els diumenges a la tarda -habitualment només es permet l’accés als adults-. A més, els residents majors de 16 anys que vulguin gaudir de l’experiència ho podran continuar fent cada dia de la setmana, de 10:00 del matí a 22:00 de la nit, amb un descompte del 50% sobre la tarifa de resident, és a dir, 16,75 euros en comptes de 33,50.

Des d’aquest dilluns, i a causa de les noves mesures restrictives decretades als països veïns, Caldea manté únicament operatius el Club per a socis, Inúu i el servei de tractaments. A l’inici de la tardor, l’spa termal va renovar la carta de tractaments de bellesa amb la incorporació de nous cosmètics de la firma francesa Sothys. Es tracta de diferents teràpies avantguardistes amb productes elaborats amb actius que respecten el medi ambient i que s’efectuen al mateix balneari.

Els residents que vulguin realitzar la seva reserva a Inúu ho poden fer seleccionant dia i hora a través d’aquest enllaç. Pel que fa als accionistes de Caldea, durant el mes de novembre, també podran fer servir les seves invitacions de Termolúdic a Inúu posant-se en contacte directe amb la central de reserves a booking@caldea.com.

El balneari ha subratllat que continua operant amb un protocol extrem de neteja i desinfecció de tots els seus espais i el tractament de les aigües amb desinfectants d’alt espectre, innocus per a la pell, alhora que segueix aplicant totes les indicacions de les autoritats sanitàries.

Comentaris

Trending