La gent gran de la Massana celebra el seu tradicional dinar

És una de les iniciatives que té més participació i que complementa la resta d'activitats que s'organitzen amb l’objectiu de potenciar la seva participació i per tant, ajudant al seu benestar i autonomia tant a nivell físic com psicològic

Els actes han consistit, a banda del dinar, en la missa i el ball a Pal.
Els actes han consistit, a banda del dinar, en la missa i el ball a Pal. EDUARD COMELLAS/COMÚ DE LA MASSANA

La gent gran de la Massana ha celebrat aquest dissabte el seu tradicional dinar. És una de les iniciatives que té més participació i que complementa la resta d'activitats que s'organitzen amb l’objectiu de potenciar la seva participació i per tant, ajudant al seu benestar i autonomia tant a nivell físic com psicològic.

 

A dos quarts de dotze s'ha oficiat la missa a l’església parroquial de Sant Iscle i Santa Victòria i tot seguit les autoritats encapçalades per la cònsol major, Olga Molné i la gent gran han anat al restaurant de la Caubella, de l’estació de Pal per dinar i ballar.

També han assistit en representació del comú diversos consellers com la de Benestar Social i Gent Gran, Francesca Guerrero i el de Circulació, Josep Agell. El dinar té una periodicitat anual, i és una de les principals activitats que es duen a terme i que compta amb una àmplia participació.

El departament de Benestar Social i Gent gran ofereix un seguit de serveis, activitats culturals, lúdiques i esportives als residents majors de 65 anys per fomentar la socialització, l’activitat física entre la gent gran i la relació entre ciutadans de la Massana. 

Comentaris

Trending