FEDA no augmentarà les tarifes ni tallarà l'electricitat en cas d'impagats

La companyia ha recuperat les xifres de consum que durant la primavera de l'any passat van baixar un 20%

Comentaris

Oficines de FEDA a Andorra la Vella.
Oficines de FEDA a Andorra la Vella. FEDA

El director general de FEDA, Albert Moles ha manifestat aquest dimecres que la companyia no apujarà tarifes i que tampoc tallarà l'electricitat en cas d'impagats, una decisió que va prendre durant la pandèmia. "HI ha coses que es poden resoldre amb trucades i gestions, i no cal arribar a aquest extrem", ha dit.

Moles també ha indicat que s'han recuperat les xifres de consum que durant la primavera de l'any passat, en plena primera onada de la pandèmia i el confinament, van arribar a baixar un 20% pel descens de l'activitat empresarial i econòmica. Ha afegit que no augmentaran les tarifes, al contrari d'altres països com Espanya.

El director general ha volgut destacar l'aposta que està fent FEDA des de fa anys per la sosteniblitat i s'ha referit també al desplegament de la xarxa de calor indicant que en les properes fases arribarà des de l'Estadi Nacional fins a l'edifici del Lycée Comte de Foix i des del carrer Prat de la Creu a Bonaventura Armengol. En aquest sentit, ha afirmat que una de les prioritats de FEDA és incrementar la compra i la producció pròpia d'energies renovables, considerant que la solar és una de les línies que té més potencial al país. 

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.