FEDA no augmentarà les tarifes ni tallarà l'electricitat en cas d'impagats

La companyia ha recuperat les xifres de consum que durant la primavera de l'any passat van baixar un 20%

Comentaris

Oficines de FEDA a Andorra la Vella.
Oficines de FEDA a Andorra la Vella. FEDA

El director general de FEDA, Albert Moles ha manifestat aquest dimecres que la companyia no apujarà tarifes i que tampoc tallarà l'electricitat en cas d'impagats, una decisió que va prendre durant la pandèmia. "HI ha coses que es poden resoldre amb trucades i gestions, i no cal arribar a aquest extrem", ha dit.

Moles també ha indicat que s'han recuperat les xifres de consum que durant la primavera de l'any passat, en plena primera onada de la pandèmia i el confinament, van arribar a baixar un 20% pel descens de l'activitat empresarial i econòmica. Ha afegit que no augmentaran les tarifes, al contrari d'altres països com Espanya.

El director general ha volgut destacar l'aposta que està fent FEDA des de fa anys per la sosteniblitat i s'ha referit també al desplegament de la xarxa de calor indicant que en les properes fases arribarà des de l'Estadi Nacional fins a l'edifici del Lycée Comte de Foix i des del carrer Prat de la Creu a Bonaventura Armengol. En aquest sentit, ha afirmat que una de les prioritats de FEDA és incrementar la compra i la producció pròpia d'energies renovables, considerant que la solar és una de les línies que té més potencial al país. 

Comentaris (1)

Trending