Creu Roja organitza una altra campanya de recollida d’aliments

El pròxim cap de setmana l’entitat solidària recaptarà productes pels més necessitats amb la col·laboració de 18 supermercats

Voluntaris de Creu Roja agafen productes que els entrega un home.
Voluntaris de Creu Roja agafen productes que els entrega un home. CREU ROJA

La Creu Roja Andorrana durà a terme una altra campanya de recollida d’aliments els dies 6 i 7 de març. L’acció es farà de manera simultània a totes les parròquies i també al Pas de la Casa i col·laboraran 18 supermercats del país, els quals seran els diferents punts de recaptació. L’entitat solidària ha demanat que es prioritzin els donatius d’olis, conserves, aliments per a infants i nadons, productes d’higiene personal i neteja de la llar.  

La Creu Roja ja va avisar el mes passat que les existències a la botiga solidària estaven començant a esgotar-se. A principis de febrer, 567 persones es beneficiaven d’aquest servei i, encara que durant la darrera campanya es van recollir 10 tones de productes, el director de la Creu Roja, Jordi Fernández, va avançar que estaven treballant per dur a terme una altra recaptació que els permetés dona resposta a les famílies més necessitades del Principat.  

 

Comentaris

Trending