Albert Pià esgota les entrades per al concert de les Nits d'estiu als museus

Tocarà en solitari i transportarà els espectadors a diferents èpoques, tot repassant estils i recreant diverses atmosferes

Albert Pià.
Albert Pià.

Música en directe aquest dissabte a Casa Rull de Sispony per les Nits d'estiu als museus, amb el concert de guitarra clàssica d’Albert Pià en què viatjarà a diferents èpoques i a diversos indrets. Ja no queden localitat disponibles.

Aquest dissabte, el museu Casa Rull de Sispony s’omplirà de puntejats de guitarra clàssica amb el concert Reverie, d’Albert Pià. En aquesta ocasió, Pià tocarà en solitari i transportarà els espectadors a diferents èpoques repassant estils i recreant diverses atmosferes.

El camí transcorrerà per la península Ibèrica i els jardins de l’Alhambra, continuarà cap a Itàlia, saltarà a l’altra banda de l’Atlàntic amb tonades sud-americanes i pujarà cap al nord, als Estats Units.

El programa comprendrà obres de H. Villalobos, F. Sor, F. Tàrrega, Julián Arcas, G. Regondi i A. York. El concert serà a les 21.30 hores i ja s’han omplert totes les localitats disponibles per poder assistir-hi.

Comentaris

Trending