Conat de punxada en un menor a la festa major d’Encamp

Policia i bombers s’han hagut de mobilitzar aquesta matinada pel que a priori semblava una possible agressió a un adolescent però els serveis mèdics no han pogut confirmar la punció a l’hospital i l’entorn del noi ha declinat denunciar el cas

El Punt Lila a Encamp.
El Punt Lila a Encamp. COMÚ D'ENCAMP

Efectius de la policia i dels bombers s’han hagut de mobilitzar aquesta matinada, de fet, molt aviat, abans de la 1, pel que semblava un possible cas d’agressió amb punxada en el marc de la festa major d’Encamp. La víctima en seria un adolescent, un noi menor d’edat. Malgrat que el noi semblava haver sentit una punció, no ha quedat res clar i els serveis sanitaris no han pogut constatar la punxada.

Segons fonts consultades, un amic del menor ha acudit a la policia per posar en coneixement dels fets. Immediatament es va posar en marxa el protocol i una ambulància dels bombers va traslladar el menor acompanyat d’algun dels seus amics al centre hospitalari. Allí, no es va poder constatar cap rastre de la punció i, per tant, s’hauria tractat el cas com una sospita no confirmada de punxada. De fet, durant la festa major de Sant Julià hi hauria hagut dos casos iguals.

Almenys per ara, ni el menor ni el seu entorn familiar no han procedit a denunciar els fet i de moment es dona el cas per tancat, encara que tal i com va dir al seu dia el ministre portaveu, Eric Jover, es prefereix descartar tantes sospites com calgui que no pas que hi hagi casos reals. Certament, però, les fonts consultades han assegurat que ara mateix hi ha una mica de psicosi.

PUNT LILA

De fet, va ser arran de l’únic cas confirmat fins ara, a Sant Julià, que s’han activat punts liles d’informació sobre agressions de gènere. A Encamp, a l’Aldosa de la Massana i a la Massana mateix s’han posat en marxa aquest cap de setmana, en sengles festes, espais d’informació i, també, per rebre tot tipus de neguits.

299026108 586771569817600 572781668847819324 n
Alguns dels gestors del Punt Lila d'Encamp, aquesta nit passada.

A l’Aldosa el servei, amb el suport de Govern i gestionat per les comissions organitzadores de les festes, els comuns o grups de joves coordinats amb els dos primers, ja va ser operatiu la nit de divendres a dissabte. I a Encamp, al tomb de la sala de congressos del complex, que finalment acull els concerts i les sessions de DJs s’ha posat en marxa aquesta nit passada i hi serà un parell de nits més.

En general, però, la nit ha estat tranquil·la i més enllà de la presumpta punxada d’Encamp, la policia s’ha hagut de mobilitzar per un parell d’episodis de violència domèstica que han quedar en no-res i ha hagut de practicar dues detencions: una per possessió de 0,3 grams de cocaïna i una altra per una alcoholèmia al volant.

Comentaris (8)

Trending