La col·laboració cultural centra la trobada de l’ambaixador espanyol amb els cònsols de la capital

Astrié i Canturri reben a la Casa Comuna Pérez-Desoy en un acte que posa en relleu la bona sintonia entre les dues institucions

Comentaris

Astrié, Pérez-Desoy i Canturri durant la trobada d'aquest divendres.
Astrié, Pérez-Desoy i Canturri durant la trobada d'aquest divendres. TONY LARA/COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Els cònsols major i menor del comú d'Andorra la Vella, David Astrié i Miquel Canturri, han rebut aquest divendres a Casa Comuna la visita del nou ambaixador d'Espanya, Carles Pérez-Desoy Fages, amb qui han acordat seguir mantenint col·laboracions estretes especialment en matèria cultural.

L'ambaixador d'Espanya continua la seva ronda de presentacions després d'haver accedit al càrrec en substitució d'Ângel Ros que s'ha jubilat. Pérez-Desoy ha agraït la bona acollida i ha plasmat la signatura al llibre d’or del comú. 

Aquesta trobada ha servit per posar en relleu la bona sintonia entre les dues institucions. David Astrié i Carles Pérez-Desoy han coincidit en destacar la importància de tenir un diàleg fluid.

Pérez-Desoy és advocat de professió i també docent universitari amb les Relacions Internacionals com una de les matèries a tractar. Ha passat per múltiples destinacions i encomanes, essent a Cuba, país per al qual té devoció, on més ha estat, ocupant tres càrrecs de diferent naturalesa política.

Comentaris

Trending