Govern augmentarà les ajudes a la ramaderia si persisteix la manca de pluges

Per la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat en funcions, Sílvia Calvó la voluntat és que no disminuexi la cabana "perquè és important per al país pel bé que fa en la gestió de les muntanyes"

Comentaris

La ministra de Medi Ambient. Agricultura i Sostenibilitat en funcions, Sílvia Calvó.
La ministra de Medi Ambient. Agricultura i Sostenibilitat en funcions, Sílvia Calvó.

El Govern augmentarà les ajudes a la ramaderia si persisteix la manca de pluges. Així ho ha anunciat la  ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat en funcions Sílvia Calvó durant la inauguració de la Fira del Bestiar d'Ordino. Segons Calvó, la voluntat  és que no disminuexi la cabana "perquè és important per al país pel bé que fa en la gestió de les muntanyes".

Sílvia Calvó ha afegit que s'està fent un seguiment de la situació de sequera per estar al costat dels ramaders, La ministra en funcions va enviar una carta als comuns perquè la gestió de l'aigua és competència seva.  "Nosaltres tenim uns equips tècnics que contrasten totes les dades i he posat aquests equips a disposició dels comuns per a que puguin treballar conjuntament per afrontar les mesures que calgui adoptar". Les precipitacions d'aquest mes i de juny condicionaran l'estiu, segons Calvó.

"A partir d'aquí, el Govern estarà molt atent i farà les accions que calgui per fer costat als ramaders", ha conclòs. Calvó, després de recordar que el d'aquest dissabte ha estat el seu últim acte com a ministra d'Agricultura no s'ha volgut pronunciar sobre el seu futur.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending