Donar a conèixer els productes del país i respectar l’entorn, objectiu de la nova campanya de Govern

La iniciativa es fa conjuntament amb l’Associació de Pagesos i Ramaders i els set comuns per tal de reivindicar la feina dels productors davant la ciutadania i turistes

Guillem Casal amb representants de l'APRA, els comuns i productors del país
Guillem Casal amb representants de l'APRA, els comuns i productors del país Albert Sanjuan

El Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia ha posat en marxa la campanya ‘Aquí produïm qualitat, respecta l’entorn’, amb l’objectiu de sensibilitzar la població i els turistes sobre productes que es produeixen al país i el respecte per l’entorn natural. Es podrà veure a les diferents marquesines repartides per les diferents parròquies.

Reivindicar els productes que es fan a Andorra com vins, licors, carn, melmelades, ous o formatges i protegir l’entorn natural on es desenvolupen. Aquest és l’objectiu de la campanya que el Govern ha iniciat aquest dimarts juntament amb l’Associació de Pagesos i Ramaders i els set comuns.

Sota el lema ‘Aquí produïm qualitat, respecta l’entorn’, el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal, ha explicat que “creiem que hem de realçar la tasca de pagesos i productors perquè són cogestors del nostre patrimoni i fan una tasca important per al manteniment del nostre ecosistema”.

La iniciativa es divideix en dos àmbits. El primer són les explotacions agrícoles i ramaderes del país on es volen donar a conèixer els productes in situ i l’entorn natural on es produeixen, mentre que el segon va dirigit als principals eixos i nuclis urbans del país. En aquest sentit, es posaran cartells informatius en les marquesines de les diferents parròquies.

Comentaris (2)

Trending