Les cremes per treballs agrícoles es poden rependre

Cal comunicar-ho amb antelació al comú i efectuar-les sempre que les condicions de qualitat de l'aire i el nivell de perill d'incendi ho permetin

Una crema agricola.
Una crema agricola. Altaveu

Protecció Civil ha anunciat a través de les xarxes socials que es poden rependre les cremes per treballs agrícoles. Cal comunicar-ho amb antelació al comú i efectuar-les sempre que les condicions de qualitat de l'aire i el nivell de perill d'incendi ho permetin.

Les cremes s'han de comunicar abans al comú  com a mínim tres dies hàbils abans de l'encesa de foc (o per comunicat urgent fins a 24h abans de la data prevista). L'encesa s'ha d'efectuar únicament i exclusivament el dia i l'hora comunicats al comú, i només es por iniciar amb vent encalmat mentre que les flames no superin els tres metres d'alçada. 

Es permeten les cremes en aquells treballs agrícoles i forestals en què l'ús del foc sigui imprescindible (quan no es pugui transportar els materials vegetals a un gestor de residus de manera motivada). No es poden cremar els tronxos de tabac i s'han de transportar al Centre de Tractament de Residus (Ctrasa) a la Comella.

Etiquetes

Comentaris

Trending