El Centre de Recuperació de Fauna es traslladarà a Racons

Les instal·lacions, que fins ara estaven al costat de la caserna de Bombers de Santa Coloma, busquen “tranquil·litat i facilitar la rehabilitació dels animals”

El Centre de Recuperació de Fauna es gtrasllada a Racons
El Centre de Recuperació de Fauna es gtrasllada a Racons

El Centre de Recuperació de Fauna canviarà d’ubicació i es traslladarà de Santa Coloma a Racons amb l’objectiu de guanyar tranquil·litat i facilitar la recuperació dels animals. El Govern ha aprovat aquest dimecres la declaració de projecte d’interès nacional i s’aprofitarà també per embellir un magatzem de material que hi té Andorra Telecom en la zona.

Les instal·lacions estan ubicades des del 2012 al costat de la caserna de Bombers a Santa Coloma i ara s’ha decidit traslladar-les a la parròquia de Canillo, concretament a la zona de les molleres de Racons. Per aquest motiu, el Consell de Ministres ha declarat el projecte d’interès nacional. El trasllat es preveu dur a terme durant aquest 2023 i afectarà uns 600 metres quadrats. S’hi preveu una construcció quadrangular de 9,1 metres de costat d’una planta, amb les sales i equipament necessaris per la cura dels animals.

El ministre de Medi Ambient, Agricultura i portaveu, Guillem Casal, ha manifestat que l’equipament actual situat a la parròquia d’Andorra la Vella “no estava en la millor situació perquè és un lloc amb molt trànsit de vehicles. Per aquest motiu, calia traslladar-lo en un lloc més tranquil per facilitar la recuperació i rehabilitació de la fauna”.

Casal també ha anunciat que a l’aparcament hi ha un magatzem de material d’Andorra Telecom que serà objecte d’embelliment i se li donarà un altre ús.

Etiquetes

Comentaris

Trending