Vives es mostra convençut que "de les crisis i del sofriment, podem ressorgir més forts, més solidaris i més lliures"

L'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep adreça un missatge al país fent una crida a la unió, a la confiança i a l'esperança

-
-
L'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep, Joan-Enric Vives es mostra convençut que "de les crisis i del sofriment, podem  ressorgir més forts, més solidaris i més lliures". Ha adreçat un missatge al país per Andorra Televisió fent una crida a la confiança i a l'esperança per la pandèmia del coronavirus. "És  normal que tots estiguem preocupats i que desitgem que passin aviat aquests mals", ha afegit.
 

Vives anima "a mantenir la calma i la serenor, a viure aquest període de confinament amb esperit de cooperació i alhora amb creativitat personal i familiar, oferint solidaritat i ajuda als qui ens necessitin. Entre tots vencerem la por i la pandèmia".

S'ha referit també al futur del país "especialment pel que fa a la seva economia iper les repercussions que tot pugui acabar tenint en les persones i les famílies més vulnerables. La dedicació i determinació que les nostres autoritats estan duent aterme, cercant solucions pel bé d'Andorra, i sobretot la generosa entrega de metges, infermeres i personal sanitari, d’educadors i cuidadors, així com dels qui mantenen actius els serveis bàsics i els altres servidors públics, que tots agraïm tant, ens aporten seguretat i confiança".

Així mateix creu que "ens hem d'unir com a país, entorn d'aquells que lideren la resposta a aquesta crisi inesperada de dimensió global. Fem pinya i guanyarem aquesta batalla contra el coronavirus i les seves conseqüències: 'Virtus, Unita, Fortior'.

Ha conclòs afirmant que "des de la meva capella, us tinc molt presents, i cada dia prego per tot el Principat d'Andorra i per tota la Diòcesi d'Urgell, així com per tots els afectats i malalts del món, i dono gràcies per tantes accions petites o grans de servei, d’interès pels altres i de solidaritat. Estic convençut que de les crisis i del sofriment, podem ressorgir més forts, més solidaris i més lliures. Prego a la Mare de Déu de Meritxell que ens protegeixi com sempre ha fet al llarg dels segles, que ens alliberi de tota pertorbació i ens agermani en la fraternitat d'un sol Poble, ple d'esperança".

 

Comentaris (2)

Trending