Usuaris de l'hospital lamenten la 'pèrdua' de cinc habitacions a la quarta planta

Comentaris

Usuaris de l\'hospital lamenten la \'pèrdua\' de cinc habitacions a la quarta planta
Usuaris de l\'hospital lamenten la \'pèrdua\' de cinc habitacions a la quarta planta

Diferents usuaris han lamentat que cinc de les habitacions de l’àrea de l’hospital de dia que hi ha ubicades a la quarta planta del Nostra Senyora de Meritxell s’hagin desmantellat per donar serveis a pacients i, en canvi, es dediquin exclusivament per al descans dels professionals sanitaris quan estan de guàrdia. 

Sense voler anar en contra en cap dels metges i del fet que puguin reposar degudament quan la intensitat de la feina els ho permet, les persones que han manifestat la seva estupefacció per aquest fet han assegurat que allò que no es pot tolerar és que mentre cinc habitacions que fins no fa massa es destinaven a pacients s’han bloquejat per al personal sanitari -infermers al marge, inicialment- a la zona d’urgències cada cop hi són més habituals lliteres amb malalts.

Les cinc habitacions bloquejades són individuals amb dutxa personal, televisió i wifi. Les àrees de descans per al personal mèdic normalment estan situades en espais comuns. Molts dels centres hospitalaris tenen habilitades zones col·lectives amb habitacions compartides (en ocasions amb lliteres), dutxes i lavabos comuns.

Comentaris

Trending