Uns quaranta comerços demanen al comú d'Andorra la Vella millores al Centre Històric

Volen que es faci més promoció de la zona

L'avinguda Príncep Benlloch aquest dimecres
L'avinguda Príncep Benlloch aquest dimecres
Uns quaranta comerços del Centre Històric d'Andorra la Vella van entrar una carta aquest dimarts a la tarda al comú d'Andorra la Vella per demanar millores i més promoció a la plaça de les Arcades, Príncep Benlloch, Doctor Nequi, la Llacuna i les Canals. Les vendes a les botigues han baixat entre un 40 i un 50%. També hi té a veure el fet que s'hagin suprimit les parades de bus i s'hagin traslladat al Prat de la Creu.

Els comerços de Centre d'Històric d'Andorra la Vella han entrat una carta amb la signatura de quaranta establiments al comú d'Andorra la Vella, i han demanat una reunió amb la cònsol Conxita Marsol perquè es promocioni la zona i hi hagi millores. Als darrers dies també s'han suprimit les parades del transport públic de la plaça de les Arcades, Príncep Benlloch, Doctor Nequi, la Llacuna i les Canals.

Les línies de bus passen ara per Prat de la Creu i aquest fet ha contribuït a que les vendes als comerços hagin baixat entre un 40 i un 50 % i que alguns potser hagin de baixar la persiana.

Paral·lelament a l'entrada de la carta al comú, continua la recollida de firmes que es portaran al Govern. Com sempre sol passar amb aquests temes, la marxa dels busos del Centre Històric, ha tingut més bona acceptació a la plaça de les Arcades, on els bars i les terrasses agraixen que no hi hagi el soroll ni el fum dels busos.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending