Unió Laurediana reclama al Govern que entri a l'accionariat de Naturlandia

Comentaris

Unió Laurediana reclama al Govern que entri a l\'accionariat de Naturlandia
Unió Laurediana reclama al Govern que entri a l\'accionariat de Naturlandia

Unió Laurediana (UL), el soci liberal a Sant Julià de Lòria, reclama al Govern que entri a formar part de l’accionariat de Naturlandia vist que l’ecoparc de la Rabassa “ha de suposar un potenciador tant del comerç com del conjunt del sector turístic de la parròquia i del país”. Així ho ha manifestat el cap de llista de la candidatura d’UL, Joan Albert Farré, durant una visita a la cota 1.600 del parc acompanyat del candidat de la formació a cònsol menor, Rossend Duró. Tots dos han anunciat que en cas que puguin dirigir el comú lauredià després dels comicis del 13 de desembre posaran en marxa un nou pla de viabilitat. A banda de la voluntat que l’executiu participi de l’accionariat, Farré ha assegurat que UL ja treballa per atraure nous inversors per al projecte. Inversors que ja estarien participant en iniciatives similars.

Farré ha manifestat que Naturlandia necessitat el suport el Govern i les institucions per avui ser viable i convertir-se ben aviat en un referent turístic al Principat i al conjunt del Pirineu. El candidat d’UL ha posat d’exemple el suport que donen els governs català i aragonès a les pistes d’esquí i els esports d’aventura per garantir l’economia productiva dels territoris. El pla de viabilitat que vol endegar l’equip de Liberals d’Andorra i Unió Laurediana contempla l’entrada de nous inversors al projecte. En aquest sentit, Farré ha informat que ja han iniciat converses amb grups importants que són a diversos projectes similars o de major envergadura i que tenen una llarga experiència tant en rellançar projectes de parcs temàtics com en gestionar-los. Així, espera que l’entrada de nous inversors eixugui una gran part del deute del ci suposi un potenciador real del Parc.

El cap de llista d’UL ha explicat que amb el pla que es pretén portar a terme es garanteixen cada un dels llocs de treball que avui són a Naturlandia. I ha assegurat que el número de treballadors que hi ha en parcs similars no és el doble ja que aquest paràmetre es calcula per atracció i no per visitants. A més, Farré ha exclamat que “Naturlandia no és similar a cap altre parc, és el nostre parc, el de referència d‘Andorra i dels Pirineus”. Joan Albert Farré ha manifestat també que el seu equip ja té dissenyat un pla d’acció que redefinirà els conceptes del projecte i aportarà noves inversions per diversificar i generar nous ingressos que servirà per promoure a nivell internacional el parc temàtic de Naturlandia i per donar-lo a conèixer als principals operadors turístics internacionals.

Comentaris

Trending