Una representació andorrana de la delegació de l’ANC al Principat, a la manifestació de Madrid

Un grup de residents que impulsen diverses activitats per visualitzar la problemàtica sobre el procés sobiranista participa a la mobilització a la capital espanyola

-
-
Una representació de la delegació andorrana de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) ha participat aquest dissabte en la mobilització que diversos sectors de l’independentisme català han dut a terme a Madrid per denunciar la “farsa” que consideren que és el procés judicial contra diversos dirigents polítics, molts dels quals empresonats, arran dels fets de l’1-0 i posteriors.

Més de 100.000 persones segons l’organització i tot just unes 18.000 segons fonts de la delegació del govern espanyol a Madrid van participar en una manifestació que va recórrer el passeig del Prado per acabar a la plaça de Cibeles, on es van fer diversos discursos, encapçalats pel del president de la Generalitat catalana, Quim Torra. Més enllà de la visualització de l’enèrgic rebuig que sent una part de la societat catalana pel procés judicial, que s’està evidenciant extremadament fluix d’arguments al Tribunal Suprem, el ball de xifres sobre l’assistència va ser un dels protagonistes.

Un grup dels participants residents al Principat van aprofitar la visita a Madrid per fotografiar-se just davant de la seu de l’ambaixada d’Andorra al Regne d’Espanya. Situada a tocar de la Puerta d’Alcalà, la legació diplomàtica andorrana queda també a prop del final del recorregut, l’esmentada plaça Cibeles, i d’aquí que els representants andorrans de l’ANC hi acudissin per fotografiar-s’hi.

Comentaris

Trending