Una operació immobiliària revaloritza els lloguers a l'avinguda Meritxell

Un grup de cosmètica i perfumeria estranger s'instal·la en un local pagant molt per sobre del preu de mercat

-
-
Una operació immobiliària està causant una gran rebombori en el sector comercial. Es tracta del lloguer per part d'un grup de cosmètica i perfumeria estranger d'un local l'avinguda Meritxell, a la zona on s'havia d'aixecar The Cloud. El local estava ocupat anteriorment per una botiga de roba. La xifra del lloguer, de quatre zeros està per sobre del preu del mercat.

El preu dels lloguers dels locals de l'avinguda Meritxell d'Andorra la Vella està al voltant dels 300 euros el metre quadrat al mes. En aquesta forquilla el situa l'estudi més recent que és el de l'agència Engel&Völkers del 2 d'aquest any. 

Segons s'explica en l'esmentat informe, el mercat andorrà ha llançat altes rendibilitats encara en els anys de crisi. Als darrers dies el comentari entre el sector immobiliàri i també el comercial ha estat el lloguer d'un local a la part més cèntrica de l'avinguda. Les xifres varien segons l'informant però tothom coincideix en que té quatre zeros. I a partir d'aquí la rumorologia es dispara.

Però tothom s'ha posat les mans al cap, perquè a l'hora de fer números tot suma. El personal, el gènere i les despeses (aigua o llum) en un sector comercial andorrà que no passa pel seu millor moment com ho demostren les últimes enquestes de conjuntura de la Cambra de Comerç i altres indicadors. El local és ampli, planta baixa i molt visible per bé que totes les fonts consultades creuen que el preu és excessiu ja que creuen que es podrien arribar a pagar uns 6.000 o 7.000 euros mensuals. Com a molt.

Comentaris (9)

Trending