Una nova defunció a l’hospital eleva a 44 les morts per coronavirus al Principat

El centre hospitalari tanca dues de les tres plantes que tenia destinades fins ara a malalts de Covid i també reorganitza els espais que havia habilitat com a UCI

-
-

Una nova defunció entre les persones que avui encara romanien ingressades a l’hospital diagnosticades com a positives de Covid-19 eleva a 44 les víctimes en el marc de la pandèmia al Principat. És la segona mort registrada aquest 1 de maig vinculada amb el coronavirus. Malgrat que hi va havent defuncions per culpa del virus, el ritme, sortosament, és cada vegada més lent, igual que els contagis. Es tracta d'una dona de 89 anys.

Una bona prova de tot plegat és que aquest divendres just abans de la defunció de la víctima número 44 restaven ingressades al centre hospitalari ‘només’ dinou persones positives del virus, vuit de les quals a planta. Ara seran malauradament divuit les persones hospitalitzades. Amb tot, i per ara, també els ingressos han caigut enormement.

Fins al punt que ja mirant en una nova fase també hospitalària, i amb la mirada posada a intentar començar a instaurar una certa normalitat amb la programació de consultes i visites d’especialitats que vagin més enllà de la maleïda pandèmia, i gràcies a la davallada de casos que necessitin hospitalització, ara ja només resta oberta una de les tres plantes que fins ara s’havien tingut a disposició de malalts Covid.

En efecte, la primera de les plantes que es va habilitar per rebre malalts de coronavirus, la segona, és la única que continua ara per ara oberta amb contagiats. La tercera i la quarta, que també havien acollit pacients amb coronavirus s’han tancat. També hi ha hagut una reestructuració d’espais a l’UCI, per reduir les zones destinades a pacients Covid.

Etiquetes

Comentaris

Trending