Un grup electrogen cobreix el servei dels 50 abonats que continuaven sense llum a l'avinguda Tarragona

L'avaria d'aquest migdia ha afectat fins a 850 clients de FEDA, que encara treballa per normalitzar del tot la situació

El barri de Terravella és un dels afectats.
El barri de Terravella és un dels afectats.

Una avaria general ha deixat sense llum diferents zones de la capital. L’apagada ha tingut lloc al voltant de la una del migdia i ha afectat el barri de Terravella així com clients de les zones de la Comella i l’avinguda Tarragona. En la seva gran part, el servei s'ha pogut restablir cap a dos quarts de dues però una cinquantena de clients de l'avinguda han estat una estona més, gairebé fins a les tres, sense electricitat fins que FEDA ha pogut instal·lar un grup electrogen per garantir el subministrador.

La part principal de l'incident ha durat aproximadament una mitja hora, provocada, segons fonts de la companyia energètica, per un defecte de la línia aèria o més vulgarment una "línia que s'ha disparat". L’afectació ha estat bastant important, ja que ha provocat que molts abonats d’una part important de la capital s’hagin quedat sense llum. En concret, uns 850 clients . Els barris on la incidència ha arribat a més llars o negocis han estat el de Terravella, així com zones de l’avinguda Tarragona i la Comella.

Cap a dos quarts de dues el servei s'ha normalitzat a la major part dels usuaris. Quedava, però, una part de l'avinguda Tarragona encara sense llum mentre FEDA intentava solucionar l'avaria. Finalment, i vist que la incidència no semblava de solució immediata, s'ha optat per buscar una fórmula provisional que garantís el subministrament als afectats.

Per això, als 47 clients de l'avinguda Tarragona que encara seguien sense servei se'ls ha connectat a un grup electrogen. D'aquesta forma, ha recuperat la llum pocs minuts després de dos quarts de tres de la tarda. Amb aquest problema solucionat, FEDA podrà centrar-se a reparar l'avaria sense els nervis que comportaria tenir clients sense servei. A les vuit d'aquesta tarda es farà un breu tall de subministrament a la quarantena de clients que estan connectats al grup electrògen per poder restablir el servei normal.

Comentaris

Trending