Una aplicació gratuïta informa sobre comerços i empreses amb serveis de guàrdia

Una eina andorrana per pagar els pàrquings s'ha adaptat a la situació de crisi

-
-
Una aplicació gratuïta informa de l'horari i dades de contacte de totes les botigues, comerços, benzineres, farmàcies o negocis adherits a la iniciativa. Es tracta de www.paymeter.io, una eina per pagar als pàrquings però s'ha adaptat davant de la situació de confinament. Cal clicar  a la pestanya d'aparcaments i cada P, és una botiga o comerç adherit a la plataforma. Clicant a sobre de cada P, s'accedeix a la fitxa de cada negoci on hi ha l'horari d'atenció al públic, l'aforament màxim i les dades per a contactar-hi. 

David Tiago, un dels confundadors de l'aplicació, explica que inicialment estava pensada, a banda dels pàrquings, per pagar també les zones blaves. "Fa una setmana vam decidir retirar els aparcaments i que les botigues que contactessin amb nosaltres, les donariem d'alta a la plataforma i la gent podria saber quins comerços estan oberts o empreses que tenen serveis e guàrdia o d'atenció urgent. D'aquesta manera es pot saber la localització, els horaris i el contacte.

De moment no s'ha modificat l'aplicació de pàrquings però estan treballant per adaptar noves funcionalitats amb l'objectiu d'ajudar a la gent. El fet que les zones blaves siguin gratuïtes, així com la majoria d'aparcaments i la poca mobilitat ha propiciat l'adaptació de la plataforma. Paymeter és una idea que va néixer en les trobades que van mantenir Tiago, llicenciat en econòmiques i Ignasi Carod, quan van coincidir en un projecte d'empresa.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending