Un xoc entre dos autocars a Ponts dificulta els accessos cap al Principat

A aquells conductors que hagin de sortir o entrar a Andorra se’ls recomana que s’informin de l’estat del trànsit abans de sortir a la carretera o que agafin rutes alternatives 

Els dos vehicles protagonistes de l'impacte.
Els dos vehicles protagonistes de l'impacte.
Un xoc entre dos autocars a la rotonda de Ponts està causant problemes circulatoris a la C-14 i, de retruc, genera dificultats -o pot generar-les- en les sortides i entrades al Principat. Per això es demana als conductors que abans de sortir a la carretera o, com a mínim, abans d’arribar al punt conflictiu, s’informin de l’estat del trànsit i, si és el cas, optin per rutes alternatives.

Des de les 5 de la tarda que hi ha moltes retencions entre els punts quilomètrics 116 i 118 de la C-14, això és a l’entorn de la capital de la Noguera, arran de l’impacte entre els dos vehicles de transport de viatgers. Hores d’ara s’està efectuant pas alternatiu però això no treu que hi ha molta lentitud. Per tant, cal parar compte en acostar-se en aquella zona o, si és possible, evitar-la, tot i que el treball dels cossos de seguretat es deixa notar i es mira que la incidència sigui tan poca com es pot.

Cinc dotacions dels bombers, més especialistes d’emergències mèdiques, de protecció civil de Catalunya i dels mossos d’esquadra s’han traslladat fins a l’indret de l’accident per posar ordre. Hi ha hagut una dotzena de ferits, tots de caràcter lleu i n’hi ha hagut prou amb l’assistència que s’ha donat a peu mateix de la carretera. Cap persona no ha quedat atrapada.

 

Comentaris

Trending