Un remolc ‘perd’ una embarcació enmig de la carretera i dificulta la sortida del país

La llanxa ha caigut a l’asfalt a la carretera CG-1, a l’altura de l’hipermercat River, i ha obstruït la circulació provocant notables retencions

Comentaris

-
-
La sortida d’Andorra per la frontera hispanoandorrana s’ha vist complicada a primera hora d’aquesta tarda per la caiguda d’una llanxa motora que inicialment estava enfilada en un remolc andorrà. Per causes que s’hauran de determinar, l’embarcació ha caigut enmig de la carretera general CG-1 a l’altura de l’hipermercat lauredià River.

Els treballs per retirar la llanxa del bell mig de l’asfalt han fet interrompre la circulació i, segons diversos testimonis, ha provocat notables retencions en la circulació. La presència de l’embarcació ha dificultat el pas dels vehicles i quan s’ha hagut de ‘remuntar’ la llanxa fins al remolc s’ha hagut de tallar el trànsit per poder fer l’operació amb les necessàries garanties de seguretat i per poder instal·lar la grua que ha permès enlairar la barca. 

Més enllà dels problemes de trànsit i l’enuig que aquest fet hagi comportat en els conductors i ocupants dels vehicles que s’han trobat amb la incidència, la imatge de la barca enmig de la carretera s’ha convertit en un reclam llaminer a les xarxes socials. La foto de l’embarcació ha esdevingut aquest dijous viral.

Etiquetes

Comentaris

Trending