Un polèmic 'youtuber' provoca un enrenou insinuant que es trasllada a Andorra

Invicthor assegura que "sóc liberal i me'n vaig a un país que comulga amb la meva ideologia"

-
-
El polèmic 'youtuber'  espanyol conegut com Invicthor o ‘Wall Street Wolverine’ ha obert la caixa dels trons a l'insinuar per mitjà de les xarxes socials que es traslladaria a Andorra "per pagar menys impoostos". Això ha provocat múltiples crítiques. Invicthor és un defensor de les idees liberals i del capitalisme i diu que "marxarà d'Espanya abans que acabi aquest any".

"El socialisme fracasa quan s'acaba els diners dels altres. Els meus ja no els tindran a partir del 2021. Els tindrà un país que realment apreciï aquests diners i la feina que faig. Sóc liberal i me'n vaig a un país que comulga amb la meva ideologia. Seguiré donant guerra i fent la batalla cultural, però em nego a nodrir més a aquest Govern", ha escrit a les xarxes socials.

Invicthor col·labora també en programes de televisió on crítica obertament el govern del socialista Pedro Sánchez com 'Estado de Alarma' amb Javier Negre. Entre els 'youtubers' instal·lats a Andorra hi ha TheGrefg, PokerR988Tv, Las Ratitas,  Lolito Fernández, Frank Garnes, conegut com a sTaXx, o Vegetta777.  Frank Garnes destaca que “el més important de tot és la connexió. Aquí tienim 100 megues de pujada que ens permeten fer bons directes a totes hores. Podem fer més vídeos i compartir-los més ràpidament". 

 

Un 'youtuber' pot guanyar molts diners amb les visualitzacions dels seus canals, i el seu estil de vida desenfadat i obert pot portar al fet que molta gent els tingui enveja o els critiqui obertament. A un d’ells, TheGrefg, l’han analitzat fins al punt de revelar la ubicació de casa seva. Les disputes entre ells pel tema fiscal és un clàssic i amb insults va acabar la baralla entre byAbeeL i Celopan quan el segon va publicar un vídeo on afirmava venir a Andorra “però no per evadir impostos”.

 

 

 

Comentaris (13)

Trending