Un menor de 14 anys, ferit greu en un accident d’esquí a Arcalís

El jove, que ha caigut i s’ha colpejat el cap quan baixava per la pista vermella de la Canaleta, es troba ingressat sota vigilància a Sant Pau

L'accident ha tingut lloc a la pista de la Canaleta.
L'accident ha tingut lloc a la pista de la Canaleta.

Un adolescent de 14 anys ha sofert ferides greus a conseqüència d’un accident d’esquí que ha tingut lloc aquest matí a l’estació d’Arcalís. El jove ha estat traslladat en primer lloc a l’hospital de Nostra de Meritxell, on al servei d’urgències s’ha determinat que patit un fort traumatisme cranial i s’ha optat per traslladar-lo a Barcelona, on es troba ingressat a Sant Pau sota control mèdic.

Els fets han tingut lloc poc abans de les dotze del migdia. El noi, de 14 anys i natural de València, es trobava esquiant a la pista vermella de la Canaleta quan, segons les fonts consultades, ha patit una caiguda accidental i s’ha donat un fort cop al cap, que l’ha fet perdre el coneixement tot i que duia casc. Dos minuts després han arribat els písters per atendre’l quan el jove ja es trobava conscient.

Vint minuts després el jove ja es trobava al servei d’urgències del centre mèdic de l'estació, des d'on ha estat traslladat, en primera instància, a l'hospital, en helicòpter. Allà se li ha diagnosticat un fort traumatisme cranial. Els metges han optat per derivar-lo, posteriorment, cap a l’hospital de Sant Pau, a Barcelona, on a hores d’ara es troba ingressat sota vigilància. El seu estat és greu però, d'entrada, la vida del menor no corre perill.

Etiquetes

Comentaris

Trending