Un home n’amenaça un altre amb un ganivet de 25 centímetres de fulla per un ‘embolic de faldilles’

El detingut volia atemorir el nou company de la seva exparella quan tots dos van acudir a un domicili d’Aixirivall a buscar algunes de les pertinences que la dona encara hi tenia

-
-
La seva ràbia el va fer anar molt més enllà del que pertocava. Un resident de 59 anys va ser detingut dimecres a la nit després d’amenaçar amb un ganivet de cuina de 25 centímetres de fulla un altre home. En el rerefons de tot plegat el fet que l’intimidador se sentia despitat. L’home contra el qual va dirigir la seva ira és el nou company de qui havia estat la seva parella, una dona amb qui té un fill de pocs anys.

El detingut deu fer un any que viu a Aixirivall, segons fonts veïnals, que el tenien per tot un home enigmàtic. Altres fonts han assegurat que seria com a mínim la segona etapa de vida que faria al Principat, on hi hauria viscut anteriorment i d’on en va marxar per tornar a aparèixer al quart lauredià amb una parella molt més jove que ell i un fill de molt curta edat. D’un temps ençà, la parella estaria en tràmits de separació i, alhora, la noia hauria iniciat una relació sentimental amb un altre home, just el pretesament atemorit.

Dimecres passat al vespre, la dona i el seu nou company haurien anat a l’antic domicili conjugal de la primera a buscar unes pertinences que encara hi tenia. I hauria estat en aquest marc que l’exparella de la noia hauria reaccionat de manera airada i violenta. Hauria esgrimit l’esmentat ganivet de cuina de 25 centímetres de fulla amb intenció d’atemorir. L’atemorit es va refugiar dins el seu vehicle.

Davant d’això, i mentre l’home contra qui es dirigia l’acció trucava la policia, l’agressor usava el ganivet per fer tot un seguit de ratllades al cotxe. Una vegada va arribar la patrulla interventora en el lloc on havia estat requerida, els agents van detenir l’agressor alhora que van recuperar tant el ganivet de cuina que havia esgrimit com dos esprais de defensa que també estaven en possessió de l’arrestat.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending