Un funicular a Engolasters, proposta estrella de Terceravia a Encamp

El cap de llista, Santiago González, assegura que, prèviament al seu impuls, es faria un estudi de viabilitat però s’ha mostrat convençut que ajudaria a reactivar la vila

Santiago González i Olga Martínez, caps de llista de Terceravia a Encamp.
Santiago González i Olga Martínez, caps de llista de Terceravia a Encamp.

La candidatura de Terceravia a Encamp ha presentat un dels projectes estrella del seu programa electoral. En cas de victòria, la formació vol impulsar la construcció d’un funicular que uneix el centre del poble amb el llac d’Engolasters. Seria, ha explicat el seu cap de llista, Santiago González, una fórmula per ajudar a la reactivació econòmica de la localitat i, en especial, un atractiu molt potent per atreure turisme.

Així, el candidat a cònsol major de la formació ha volgut recordar que no es tracta pas d’una idea nova sinó que, de fet, Encamp ja havia tingut una atracció similar. “És un giny que havia estat en funcionament en el passat” ha apuntat, tot mostrant-se convençut que “ajudaria a incentivar i potenciar el turisme al centre de la vila”.

González ha explicat que la construcció d’aquest giny es realitzarà després de fer un estudi d’impacte previ, que asseguri la viabilitat del projecte i que indiqui la seva sostenibilitat. “Amb la seva realització, el centre de la vila estaria connectat amb el camí de les Pardines i així potenciaríem els nostres entorns naturals”, ha destacat.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending