Un detingut per fer tocaments en un local d'oci del Pas de la Casa

Els policies li van trobar 0,8 grams de cocaïna

-
-
La policia ha detingut un home per fer tocaments a una dona en un local d'oci del Pas de la Casa, Durant la intervenció, els agents li van trobar 0,8 grams de cocaïna. En un altre control realitzat  a Soldeu, van detenir un home quan es disposava a vendre 1 gram de metamfetamina a prop d'un local d'oci.

Durant la setmana passada, la policia ha detingut 18 persones. Entre elles hi ha un home com a presumpte autor d'un presumpte delicte xontra la integritat física en l’àmbit domèstic. Els agents van intervenir perquè en una discussió, l'home va sacsejar a la seva parella i li va donar una bufetada a la galta esquerra. Els fets van passar a la Massana.

Al Pas de la Casa, la policia va arrestar un home com a presumpte autor dels delictes d’injúries, amenaces, i resistència a agents en l'exercici de llurs funcions. Van ser requerits en un establiment comercial  per una temptativa de furt. Al lloc, l’interessat té un comportament arrogant, injuria i amenaça els agents interventors.

En el capítol de delictes contra la salut pública, cal destacar la detenció a la Massana d'un home, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Es va requerir la presència de la policia, ja que s’observa una persona que es trobaria fumant productes estupefaents al balcó del seu domicili. Els agents interventors, denoten un problemàtica familiar greu, degut al consum de productes estupefaents d’aquest home. Van parlar amb l’interessat, que reconeix el seu problema amb aquest tipus de substàncies, i lliura voluntàriament 109,3 grams de marihuana, que tenia distribuïda en 6 pots de vidre.

 

Comentaris

Trending