Cinc ferits, un d'ells greu, en un accident a Coll de Nargó

Hi ha hagut tres vehicles implicats, un d'ells amb matricula andorrana

-
-
La C-14 al quilòmetre 152 ha estat tallada a la població de Coll de Nargó entre tres quarts de dues i les tres de la tarda d'aquest dimarts a causa d'un accident amb tres vehicles implicats. La col·lisió múltiple ha obligat a intervenir quatre dotacions dels bombers de Coll de Nargó, Oliana, la Seu d'Urgell i Organyà, i efectius dels Mossos d'Esquadra. Hi ha hagut cinc ferits.

Una dels ferides, en estat greu, ha estat evacuada amb helicòpter medicalitzat després d'haver quedat atrapada en un dels vehicles accidentats. El tall de trànsit ha provocat cues importants, especialment en sentit nord. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat també quatre ambulàncies dels serveis mèdics d'emergència.

L'accident s'ha produït en una recta que hi ha abans de l'entrada a la població venint des d'Oliana. És un tram on es pot avançat i que compta amb un radar. Els ferits han estat traslladats a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida i al de la Seu d'Urgell. Entre ells, hi ha dos menors. La ferida greu anava amb una furgoneta Volkswagen. El vehicle andorrà és un Mercedes.

Un equip SUM avançat de trasllat que anava a Barcelona s'ha trobat l'accident i ha intervingut donant avís als serveis d'emergència de Catalunya i senyalitzant l'accident. L'equip estava format per la doctora Valverde, la infermera Sandra Viader i el tècnic d'emergències sanitàries (TES), Josep Sabata.

 

Comentaris (1)

Trending