Donats d'alta els dos ferits en un accident a la CG1

La moto a terra després de l'accident
La moto a terra després de l'accident
Un accident a l'avinguda Tarragona, a la rotonda de l'Estació Nacional d'Autobusos, ha provocat aquest dimarts al matí importants retencions a la CG1, S'hi han vist implicats una moto i dos turismes. La col·lisió ha tingut lloc a quarts de nou, una hora amb molta circulació. Els dos ocupants de la moto han estat traslladats a l'hospital i han estat donats d'alta en comprovar que només patien algunes contusions.

Un accident a la CG1, a la rotonda de l'Estació Nacional d'Autobusos d'Andorra la Vella, ha provocat importants retencions aquest dimarts al matí a les avingudes Tarragona i Salou en els dos sentits de la marxa i, de retruc a altres vies com els carrers Prat de la Creu i doctor Vilanova.

S'hi han vist implicats una motocicleta Kymco Agility 125, un turisme Volkswagen Golf i un Subaru Impreza. La col·lisió ha tingut lloc a quarts de nou, una hora de molta circulació ja que coincideix amb l'entrada a les escoles. Els dos ocupants de la moto han estat traslladats a l'hospital i han estat donats d'alta en comprovar que només patien algunes contusions.

Precisament aquest dilluns es va presentar  la campanya de seguretat viària 2019-2021, la primera que es fa al país de manera "transversal" entre el sector públic, privat i entitats implicades en la conducció, tal com va destacar el secretari general de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA), Antoni Sasplugas.

 

 

 

                                     

Comentaris

Trending