Un accident obliga a donar pas alternatiu al vial d’Encamp, just a la ‘rotonda de la Repsol’

El conductor i l'ocupant del vehicle implicat, tots dos turistes i de 87 i 78 anys respectivament, han patit ferides de poca consideració

-
-
Un accident protagonitzat finalment per un sol vehicle a la carretera general CG-2, a la variant d’Encamp, just a la ‘rotonda de la Repsol’, ha obligat a donar pas alternatiu durant una bona estona i, en conseqüència, la circulació ha estat una mica més lenta del que deuria en aquell punt de la xarxa viària. Han resultat ferits, encara que de poca consideració, els dos ocupants del turisme, el conductor i la seva acompanyant, dos turistes de 87 i 78 anys.

L'accident ha passat poc abans de la 1 del migdia quan per causes que es desconeixen un Volkswagen Tiguan amb matrícula espanyola ha perdut el control i ha quedat mig entrevessat en el carril en sentit Andorra la Vella. L'accident ha passat just al punt quilomètric 5,5 de la CG-2. Una vegada s'han traslladat els ferits a l'hospital per ser explorats i s'ha pogut retirar el vehicle de la via s'ha restablert la normalitat.

Comentaris

Trending