Vallnord-Pal Arinsal vol repetir els números històrics de la temporada passada

S'estrenen cinc nous circuits de ciclisme per tal d'oferir una millor experiència als visitants i un producte atractiu

Marticella i Garrallà en la presentació de l'estiu 2022 de Vallnord.
Marticella i Garrallà en la presentació de l'estiu 2022 de Vallnord.

La Massana i Vallnord-Pal Arinsal han presentat aquest matí l'oferta per aquest estiu. Un conjunt d'activitats per gaudir tota la família i on destaquen els nous circuits de BTT i els de cicloturisme perquè les persones gaudeixin de totes les activitats que es poden desenvolupar a la natura.

Vallnord-Pal Arinsal inicia la temporada d’estiu oficialment aquest divendres 10 de juny, tot i que des del 4 ja s’ofereixen algunes activitats, amb un clar objectiu: 74.000 persones i 2,3 milions d’euros de facturació, sense comptar les 50.000 persones que s’esperen durant els dies dels campionats del món de BTT. Aquestes són les dades amb les quals el domini s’emmiralla i que, com ha recordat el seu director general, Josep Marticella, provenen del 2021 que va ser “una temporada de rècord”. “Si els assolim ens donem per contents”, ha assegurat el màxim dirigent.

Per assolir-ho, centraran els seus eixos en el refugi Comapedrosa, la gastronomia, el Mountain Park i el Bike Park, amb millores en totes elles. En aquest sentit, s’ha acabat de construir el nou circuit de descens de la Copa del Món, que inicia al Pic del Cubil i finalitza a Fontanal que s’estrenarà el 18 i 19 de juny durant la Copa Catalana o el nou Maxiavalanche inferior que acabarà prop del camp de futbol de la Massana. D’altra banda, banda, hi haurà 3 nous inflables en el Peke part i es recupera el Big AirBag, amb plataformes de salt de 3 i 6 metres i la renovació del Summer Tubbing que compta amb 3 tobogans nous.

L'objectiu que es marca el domini és igualar les xifres "d'una temporada de rècord", 74.000 persones i 2,3 milions de facturació, assolides l'any passat.

Durant aquests mesos, la gent podrà gaudir de quatre punts de restauració. Al restaurant Expresso, el Xiringuito i el del Coll de la Botella si suma el Food Truck, novetat a l'hivern, que s’ubicarà a la plaça de la Caubella per donar-li més visibilitat.

A tot això si sumen els nombrosos esdeveniments esportius que hi ha previstos a l’estiu i que s’inicien precisament aquest cap de setmana amb la Maxiavalanche. D’aquests ressalten la Copa del Món de BTT del 12 al 17 de juliol, els campionats del món Youth Skyrace el 23 i 24 de juliol i la Copa del Món Skyrace Comapedrosa el 30 de juliol.

Per aquest estiu, com ha confirmat Marticella, els preus dels forfets han augmentat "un 5%". El domini també ha vist augmentat les seves despeses amb "la inflació o l'augment del preu de la llum".

Una oferta a la qual també se suma l'oferta des del Comú de la Massana que torna a apostar per la natura, el ciclisme i la gastronomia. En aquest sentit, destaquen les cinc noves rutes d'e-bike i enduro -que s'emmarquen dins del Pla Cicloturístic que va posar en marxa la corporació comunal l'any passat, així com els guarda-bicis i recolza-bicis en diferents punts de la parròquia-, la nova via ferrata a Arinsal o les sortides a cavall i les excursions guiades per conèixer la flora i la fauna del Parc Natural del Comapedrosa. Tot això, a més, es complementa amb la Serenalla Market, la Pitavola del Comapedrosa i el Contradans, així com un nou escape room i una jornada gastronòmica que es presentaran ben aviat. De fet, el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, només ha avançat respecte al escape room que es tractarà sobre "la llegenda de Satúria" i compta amb la col·laboració d'Andorra Turisme.

Un conjunt d'activitats per a tota la família amb les quals volen ser "prou atractius" perquè la gent pugi a la parròquia massanenca a gaudir de la natura fent esport i divertint-se. "No busquem una massificació, sinó una diversificació amb tot el que ofereix la natura", ha conclòs Garrallà.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending