Que et triïn com a país convidat al Madrid Fusión no és gratis: són 60.000 euros

La participació d’Andorra al certamen gastronòmic, celebrat en paral·lel a Fitur, que suposa desemborsar 55.000 euros més, està vinculat al ‘Taste’ que l’any passat es va celebrar en les immediacions de Prat del Roure

Estand d'Andorra a Fitur i Madrid Fusión.
Estand d'Andorra a Fitur i Madrid Fusión. ARXIU

Queda molt bé proclamar als quatre vents que Andorra ha estat seleccionat com a país convidat al Madrid Fusión. Seria una fita sinó fos perquè pagant sant Pere canta. Exactament, pagant 60.000 euros, els organitzadors del certamen gastronòmic celebrat en paral·lel a la fira turística de primer nivell Fitur, decideix convidar el Principat per tal que pugui promocionar la seva gastronomia, la seva cuina i, alhora també, començar a difondre les bondats de l’edició 2023 de l’‘Andorra Taste’.

En efecte, tot va lligat, perquè la mateixa empresa de màrqueting, de disseny de certàmens gastronòmics que Andorra Turisme va contractar per al ‘Taste’ és la que s’encarrega de, oh sorpresa, vetllar perquè el país dels Pirineus sigui país convidat al Madrid Fusión. Són 60.000, això sí, un petit detall que havia passat per alt en els ‘anuncis’ d’Andorra Turisme. La contractació de dit projecte es publica aquest dimecres al BOPA.

Es tracta d’una adjudicació ordinària i directa a favor de Foro de Debate, SLU, una empresa lligada al grup Vocento, que és amb qui Andorra Turisme manté els vincles per al ‘Taste’. Curiosament, l’acord, la contractació directa de la participació, és de final de desembre (27, 29, segons la data que es vulgui tenir en compte de l’edicte), però no s’ha fet públic fins ara. I encara hi cal afegir un detall més: participar a Fitur també suposa haver de desemborsar 55.000 euros. En aquest cas, en favor d’IFEMA Madrid.

Comentaris (7)

Trending