Tres de cada quatre habitacions hoteleres han estat ocupades els dies forts de Setmana Santa

La Unió Hotelera fa un bon balanç del llarg cap de setmana de Pasqua vist que “hem arribar escassos de neu” i assegura que les reserves de darrera hora han contribuït a millorar les previsions inicials

Turistes per l'avinguda Meritxell.
Turistes per l'avinguda Meritxell.

El cap de setmana llarg de Pasqua o els dies forts de la Setmana Santa, com se li vulgui dir, han comportat una ocupació “força correcta” a parer de la patronal hotelera al Principat. Per sobre del previst abans no arribessin aquests dies festius. De fet, segons les dades de la Unió Hotelera (UH), de dijous a diumenge tres de cada quatre habitacions d’hotel disponibles s’han acabat ocupant.

Segons les dades fetes públiques aquest migdia pel sector, l’ocupació de la setmana del 3 al 10 d’abril 2023 ha estat del 69,52%. I si s’agafen els dies claus de la Setmana Santa, aquest percentatge s’incrementa una mica més fins a situar-se en el 73,45%. La patronal hotelera ha recordat en un comunicat que ja havia intuït que l’ocupació real seria una mica superior a la que inicialment es preveia.

“Podem dir que en general i vist el temps que ha fet i que hem arribat escassos de neu a aquesta Setmana Santa, la mitjana de les ocupacions ha esta força correcta”

Les reserves de darrera hora poden fer modificar les previsions de forma més o menys notòria i tant en positiu com en negatiu. En aquest cas, recorda la UH en el comunicat que en aquesta ocasió hi ha hagut reserves d’última hora que han fet incrementar l’ocupació final uns punts percentuals més.

En conclusió, des de la direcció de la Unió Hotelera s’indica que “podem dir que en general i vist el temps que ha fet i que hem arribat escassos de neu a aquesta Setmana Santa, la mitjana de les ocupacions ha esta força correcta”, amb la qual cosa, i amb moderació, el balanç que es fa és satisfactori.

Etiquetes

Comentaris

Trending