Els treballs per ubicar el Cirque du Soleil costaran aproximadament 100.000 euros

El pressupost serà assumit, en gran part, per Andorra Turisme, tot i que el comú de la capital estaria disposat a fer-se’n càrrec del 25%

La part del talús de la plaça de Braus ja gairebé al descobert.
La part del talús de la plaça de Braus ja gairebé al descobert. ALTAVEU MÈDIA

Andorra Turisme, conjuntament amb el comú de la capital, va prendre la decisió fa unes setmanes d’emplaçar el Cirque du Soleil a la plaça de Braus. Tot just davant de Govern. Però, es va trobar la petita problemàtica que la carpa no acabava d’encaixar al lloc. Per tant, es van començar treballs a l’espai per tal de poder ubicar-la. Aquestes tasques, que ja fa dies que estan en marxa, costaran aproximadament 100.000 euros, que es repartiran, i no de forma equitativa, entre els dos actors implicats. De fet, la corporació està disposada a pagar-ne el 25%.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha explicat durant la sessió de consell de comú celebrada aquest divendres, i sota petició del conseller de la minoria, Sergi González, les tasques que s’estan fent a la plaça de Braus. El que s’està intentant és rebaixar el talús existent a la zona, per tal de guanyar espai al que ara és l’aparcament, que es veia reduït per l’acumulació de terra. D’aquesta forma, el ‘forat’ per encabir la carpa del Cirque du Soleil serà major. També s’han talat alguns arbres, fet pel qual Marsol s’ha mostrat bastant indignada, assegurant que és un tema que l’emprenya molt.

Els treballs han estat adjudicats per part d’Andorra Turisme, que serà qui se’n farà càrrec de la majoria de les despeses. Segons Marsol, ascendiran aproximadament a 100.000 euros. Això sí, l’acord encara no està tancat del tot. El que ha deixat clar la cònsol és que la intenció de la corporació és fer-se càrrec del 25%, i que la resta l’assumeixi Andorra Turisme. “Es va decidir de fer per motius de seguretat i com després es quedarà en propietat del comú, volem aportar”, ha explicat Marsol.

20220325 122730
 

 

Comentaris (5)

Trending