El Tour Auto 2022 dóna el tret de sortida a París

El mític ral·li de vehicles clàssics s’espera que arribi el pròxim dissabte a Andorra, amb 240 cotxes i 480 pilots i copilots

Exposició de vehicles del Tour Auto a París.
Exposició de vehicles del Tour Auto a París.

En pocs dies Andorra rebrà l’arribada del conegut ral·li francès de vehicles clàssics, el Tour Auto 2022. De fet, la cursa ha començat aquest matí a París, on han acudit diverses autoritats del Principat. Així, s’espera que arribi al país el proper dissabte, 30 d’abril, omplint algunes de les carreteres del territori amb 240 vehicles i 480 pilots i copilots, que suposa un lleuger increment respecte a l’edició anterior.

Per al tret de sortida de la 31a edició del ral·li més antic del món han acudit a París el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, i el director de Producte i Nous Projectes d’Andorra turisme, Enric Torres. Allà, a més d’assistir a l’acte d’inauguració, han visitat l’exposició de vehicles antics. També han estat presents en aquest acte el president de l’Automòbil Club d’Andorra, Enric Tarrado, i el director general, David Fraissenet.

Després, el ministre ha pres part en la roda de premsa de presentació del Tour Auto 2022 on també han participat els presidents i directors generals de les següents marques patrocinadores: Peter Auto, BMW França, Motul, Edmon Rothschild, Vicomte 5 i Maison Aguttes.

La jornada d’avui està dedicada a les verificacions i a l’exposició dels vehicles participants, i demà es donarà inici a la competició, des del Chateau de Rambouillet, situat a pocs kilòmetres de París. Per primera vegada, es durà a terme un final d’etapa  del Tour Auto fora del territori francès. Aquest fet ha generat molt d’interès per part de tots els participants, donat que mai s’ha celebrat una arribada en un entorn de muntanya.

 

Comentaris

Trending