Torres i Marquina coneixen les estratègies de Mònaco en telecomunicacions i transició digital

En la visita s'han reunit tant amb empreses com amb organismes oficials per intercanviar experiències en aquests àmbits

Torres i Marquina en una de les visites que han realitzat a Mònaco.
Torres i Marquina en una de les visites que han realitzat a Mònaco. Michael Alési / Direction de la Communication Gouvernement Princier

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres i el secretari d’Estat de Transició Digital i Projectes Estratègics, Cesar Marquina, i el director general adjunt d’Andorra Telecom, Josep Antoni Ambatlle, s’han desplaçat fins a Mònaco amb l’objectiu de conèixer de primera mà les estratègies que du a terme en l’àmbit de les telecomunicacions i de la transició digital.

En aquest sentit, han mantingut diverses trobades, tant amb empreses com amb polítics. Entre aquestes hi ha la visita a Monaco Cloud, l’operador del ‘núvol’ monegasc, que ofereix una àmplia gamma de serveis en línia tant per a les empreses públiques i privades residents com per a les estrangeres, o a la Delegació Interministerial encarregada de la Transició Digital (DITN), on ha pogut intercanviar amb el delegat interministerial, Frédéric Genta, diferents polítiques per a la transició digital impulsades a ambdós països, amb la intenció de poder compartir idees i models d’èxit, entre altres.

Aprofitant el viatge, Torres també s’ha reunit amb el director de Turisme i Congressos, Guy Antognelli. En aquest cas han compartit estratègies turístiques que impulsen els dos països, però centrant-se en un turisme sostenible i de qualitat.

Comentaris (1)

Trending