“Si algú es pensa que Madrid Fusión pot ser gratuït té un problema conceptual”

Andorra Turisme deixa clar que el procés de publicació de la contractació de l’empresa que ha gestionat la presència del Principat al certamen gastronòmic s’ha fet correctament

L'stand d'Andorra a Madrid Fusión.
L'stand d'Andorra a Madrid Fusión. ARXIU

“Que et convidin a un certamen com Madrid Fusión no vol dir que l’organització et pagui tota la festa”, asseguren fonts d’Andorra Turisme, que han volgut deixar clar que una cosa és el certamen gastronòmic i, l’altra, la presència de l’oferta turística del Principat a Fitur, que van per camins diferents i, també, per contractacions distintes.

Les fonts consultades han destacat el fet que Madrid Fusión pensés en Andorra com a país estranger convidat per mostrar la seva gastronomia al saló, que és de “primera rellevància mundial, dels més importants del món”. Per tant, “si algú pensa que una cosa així serà gratis té un problema conceptual”.

Estand d'Andorra a Fitur i Madrid Fusión.

Relacionat

Que et triïn com a país convidat al Madrid Fusión no és gratis: són 60.000 euros

Tenint clar que una cosa és l’empresa pública Ifema, encarregada del Fitur, i l’altra tenir el suport de Foro de Debate pel cas de Madrid Fusión, que es va fer càrrec del desplaçament i les dietes dels cuiners que van acudir al certamen o de les despeses del dinar que es va organitzar, segons fonts d’Andorra Turisme.

A més a més, han indicat les mateixes fonts, tot el procés de publicació de la contractació s’ha fet d’acord amb el que estableix la normativa vigent a l’efecte. I l’adjudicació directa és habitual quan no hi ha cap altra companyia que pot oferir el mateix. És a dir, no és possible el procés de concurrència.

Comentaris (2)

Trending