El sector hoteler compleix expectatives i l'ocupació es manté al voltant del 70%

Tot i la davallada de 4 punts, l’UHA considera "correctes" les dades i espera mantenir el nivell de llits venut la darrera setmana de mes

Rètol d'un dels hotels del país.
Rètol d'un dels hotels del país.

Gairebé set de cada 10 llits han estat ocupats la tercera setmana de juliol. Així ho han assegurat des de la Unió Hotelera que concreta que la xifra és del 68,88%. Tot i la disminució de 4 punts respecte a la setmana prèvia, la patronal considera "correctes" les dades i esperen poder mantenir aquest llindar durant la darrera setmana de mes.

Després que la segona setmana de juliol les ocupacions hoteleres s'enfilessin per sobre del 70%, l'objectiu de la Unió Hotelera d'Amdorra (UHA) és que les xifres es mantinguessin entorn d'aquesta xifra. Els seus pronòstics s'han complert i, en aquesta tercera setmana del mes, l'ocupació s'ha situat en el 68,88%.

Tot i la davallada en gairebé quatre punts respecte a la setmana anterior, quan es va assolir la dada més alta fins al moment aquest estiu amb un 72,33%, el director de la patronal hotelera, Jordi Pujol, les considera "correctes" en haver-se assolit l'objectiu fixat de mantenir-se en el llindar del 70%. Des del sector esperen poder mantenir el mateix nivell d'ocupació per tancar el mes de juliol, on el Cirque du Soleil ha sigut un dels principals atractius per visitar el Principat.

Etiquetes

Comentaris

Trending