Primera setmana de juliol amb ocupacions superiors al 50%

Les xifres encara no s’han equiparat a les de la prepandèmia, però el sector es troba en una constant evolució

Rètol d'un hotel del país.
Rètol d'un hotel del país.

El sector hoteler, i el turístic en general, continua treballant per recuperar-se de la situació que va provocar l’arribada de la Covid-19. El mes de juliol és una bona temporada de visitants, que ha arrencat amb ocupacions superiors al 50%. Les xifres encara no han arribat ni s’han equiparat a les de la prepandèmia en aquest mateix període de temps, però no queden gaire lluny.

Des de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA) han indicat que la setmana del 4 al 10 de juliol, que inclou el segon cap de setmana del mes, ha arribat a una mitjana d’ocupació del 54,05%. Les sensacions, afirmen des de l’associació, són bones de cara a la temporada d’estiu. Les xifres “són correctes, encara no com els anys anteriors de pandèmia, però en recuperació”.

Per a les expectatives, sobretot pel que fa als caps de setmana, els esdeveniments esportius poden ser un gran atractiu per a mantenir aquest bon ritme. A partir d’aquest dimecres, per exemple, es posa en marxa el campionat de BTT, que espera atreure al país un gran nombre de visitants.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending