Presència a Fitur per promocionar els esdeveniments turístics de l’estiu

L’estand centrarà la tasca a donar a conèixer l’Andorra Music Mountain, el L’AndArt o l’arribada del Tour entre altres cites de l’agenda dels pròxims mesos al Principat

L'estand d'Andorra a Fitur.
L'estand d'Andorra a Fitur. Andorra Turisme

La fira de turisme de Madrid, FITUR, tornarà a comptar amb un estand d’Andorra, que tindrà com a gran objectiu promoure els esdeveniments esportius i culturals previstos pels pròxims mesos, com l’arribada del Tour, el L’Andart o el Montain Music. El certamen ha començat aquest dimecres a la capital d’Espanya i s’allargarà fins al diumenge. Es preveu que aplegui més de 5.000 participants.

Habitualment, Fitur es feia a l’hivern. Enguany, la pandèmia ha forçat que es faci a la primavera. De fet, es tracta de la primera fira d’aquest estil que es fa en el circuit internacional de grans esdeveniments del sector turístic. Evidentment, seguint un seguit de protocols, tant per als expositors com per als participants, amb la voluntat de minimitzar el risc de contagi amb el coronaviurs.

Des d’Andorra Turisme es referma que l’aposta per estar a Fitur es fa per estar presents a la fira més important del mercat espanyol i la segona en l’àmbit internacional. A més, s’emmarca en un objectiu clau de cara a l’estiu: la recerca dels mercats de proximitat. Per això, s’entén que el Principat “ha de posicionar-se com a destinació de natura, sense aglomeracions i amb una oferta de turisme actiu adaptada per a tots els públics”.

L’estand, de 220 metres quadrats de superfície, servirà per donar a conèixer els esdeveniments previstos al llarg d’aquests mesos estiuencs, com l’Andorra Mountain Music (del 26 de juny al 31 de juliol). La societat assegura que la cita “ha generat interès”, ja que “es tracta d’uns dels primers festivals que es celebraran a l’aire lliure després de la pandèmia”.

També es promocionarà el l’AndArt (de l’1 de juliol al 15 de setembre) i actes esportius com l’arribada del Tour de França, de l’11 al 13 de juliol amb jornada de descans inclosa, i l’Andorra Multisport Festival. En l’estand també hi participen l’Andorra Health Destination i l’Andorra Convention Bureau amb l’objectiu de mantenir diferents contactes amb altres professionals del sector mèdic i de turisme de congressos.

Etiquetes

Comentaris

Trending