El pont de Tots Sants omple de turistes els eixos comercials

Al matí, l’entrada de vehicles ha estat especialment intensa per la frontera del riu Runer, el que evidencia que moltes persones han escollit Andorra com a destí aquests quatre dies

Afluència elevada de turistes tant a Meritxell com a Carlemany.
Afluència elevada de turistes tant a Meritxell com a Carlemany.

El pont de Tots Sants s’està deixant notar al país. El fet que, enguany, es pugui allargar fins a quatre dies (de dissabte a dimarts) ha provocat una afluència elevada de turistes. Així es pot comprovar amb les imatges d’aquest dissabte a l’eix comercial. I, també, amb les cues que s’han registrat al llarg del matí a l’N-145 per accedir al país.

Les previsions del sector turístic eren bones ja a mitjans de setmana. La Unió Hotelera tenia un volum de reserves entorn el 65% d’ocupació. I es confiava que anés en augment. Aquestes expectatives, sembla, s’estan complint.

Al matí, s’ha pogut constatar amb una elevada afluència de vehicles que volien entrar al país per la frontera del riu Runer. L’N-145 ha arribat a registrar circulació intensa durant gairebé quatre quilòmetres. I posteriorment també s’han viscut complicacions a la xarxa interiors, sobretot a la general 1.

Els eixos comercials també evidencien que hi ha una bona afluència de visitants. Tant l’avinguda Meritxell com Carlemany estan forà atapeïdes de persones. Un volum de turistes que s’espera es mantingui els pròxims dies, fins al dimarts, quan realment se celebra Tots Sants.

Comentaris

Trending