Pal-Arinsal avalua tornar a demanar la gestió del refugi del Comapedrosa

Fins al 4 de maig es poden presentar les ofertes per fer-se càrrec de la concessió del servei públic almenys fins a final d’aquest any, encara que es pot acabar renovant l’adjudicació de forma anyal fins a un màxim de tres anys

Comentaris

Una imatge del refugi del Comapedrosa.
Una imatge del refugi del Comapedrosa. ARXIU

Els responsables de l’estació de Pal-Arinsal estan fent els càlculs i les avaluacions corresponents per determinar si és prou interessant tornar a assumir la gestió del refugi guardat del Comapedrosa. Hi ha de marge fins al 4 de maig per presentar les ofertes per fer-se càrrec de la concessió del servei públic almenys fins a final d’aquest any, encara que si no hi ha cap nova convocatòria durant el 2024, l’adjudicació es pot allargar, d’any en any, fins a un màxim de tres anualitats.

Aquest dimecres el consell de ministres va acordar l’obertura del període per poder-se presentar en la concessió per a la gestió del servei públic del refugi guardat del Comapedrosa. Vallnord Pal-Arinsal està avaluant si tornar a concórrer al concurs per assumir una gestió que ja ha estat fent els darrers tres anys, des de l’estiu del 2020. Segons fonts properes a l’estació, Pal-Arinsal ha fet front al compromís que va adquirir i els clients i els usuaris, en general, han emès un retorn positiu a la prestació del servei.

El refugi guardat del Comapedrosa.

Relacionat

Obert el concurs per a la gestió del refugi guardat del Comapedrosa

La licitació té com a objectiu poder donar en concessió la gestió, l’explotació i el manteniment del refugi guardat del Comapedrosa, de les instal·lacions i dels equipaments del refugi, així com el manteniment de pintura del refugi lliure durant el 2023. La durada de la concessió s’estableix des de la data de signatura del corresponent contracte fins al 31 de desembre del 2023. Acabat el termini de vigència del primer termini, si no s’ha comunicat a l’adjudicatari que es licitarà un nou concurs per al 2024, el contracte es renovarà anyalment fins una durada màxima de 3 anys.

El Govern, segons que va exposar aquest dimecres en un comunicat, continua així apostant per impulsar la xarxa de refugis guardats que permet donar la volta al país de forma sostenible i respectuosa amb el medi ambient. El refugi ha de ser un punt de referència, d’avituallament i de descans pels excursionistes, pels muntanyencs i en general pels usuaris de la vall. També ha de ser un punt d’informació sobre els paisatges, les zones humides, la biodiversitat i els valors del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending