Obert el concurs per a la gestió del refugi guardat del Comapedrosa

La durada de la concessió s’estableix des de la data de signatura del contracte fins al 31 de desembre del 2023

El refugi guardat del Comapedrosa.
El refugi guardat del Comapedrosa. SFGA

El Govern ha aprovat  l’obertura del període per poder-se presentar en la concessió per a la gestió del servei públic del refugi guardat del Comapedrosa. La durada de la concessió s’estableix des de la data de signatura del contracte fins al 31 de desembre del 2023. Acabat el terme de vigència del primer termini, si no s’ha comunicat a l’adjudicatari que es licitarà un nou concurs per al 2024, el contracte es renovarà anyalment fins una durada màxima de tres anys.

La licitació té com a objectiu poder donar en concessió la gestió, l’explotació i el manteniment del refugi guardat del Comapedrosa, de les instal·lacions i dels equipaments del refugi, així com el manteniment de pintura del refugi lliure durant el 2023. El Govern continua així apostant per impulsar la xarxa de refugis guardats que permet donar la volta al país de forma sostenible i respectuosa   amb el medi ambient.

El refugi ha de ser un punt de referència, d’avituallament i de descans pels excursionistes, pels muntanyencs i en general pels usuaris de la vall. També ha de ser un punt d’informació sobre els paisatges, les zones humides, la biodiversitat i els valors del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa. El concurs públic és nacional i amb procediment obert i el termini per presentar oferta està obert fins el proper 4 de maig.

Etiquetes

Interior del refugi del Comapedrosa.

Relacionat

Adjudicada la concessió del refugi del Comapedrosa al guarda del darrer gestor

Comentaris

Trending