L’ocupació de la tercera setmana d’agost supera les previsions i arriba al 89%

La progressió de reserves, sobretot les d’última hora, ha fet que s’assoleixi un percentatge superior al que s’esperava

La façana d'un hotel del país.
La façana d'un hotel del país.

L’ocupació de la setmana del 15 al 21 d’agost ha superat les expectatives prèvies que s’havia fet des de la Unió Hotelera (UHA). Concretament, la progressió de reserves, que s’acumulen en moltes ocasions a última hora, ha fet que s’assoleixi un percentatge molt superior al que s’esperava. Concretament, es partia d’unes expectatives del 77,06%, i s’ha arribat al 89,07%.

La tendència de les reserves ha canviat arran de la pandèmia, i se concentra, principalment, a última hora. Per aquest motiu, la progressió ha fet que les expectatives de l’UHA se superin en un 22% i s’assoleixi un resultat que s’iguala al de la setmana del 8 al 14 d’agost. Per parròquies, segons s’indica, l’ocupació és força equilibrada entre totes.

El resultat de les dues darreres setmanes reflecteix una continuïtat en progressió i en resultat final. Si s’observa l’acumulat de l’ocupació d’agost, es podria pronosticar un mes per sobre dels anys de prepandèmia i per sota del 2021. Per a la pròxima setmana, del 22 al 28 d’agost, es preveu que estigui per baix de les anteriors, amb un 65,24%.

Etiquetes

Comentaris

Trending