L’ocupació hotelera del cap de setmana supera el 80%

La disminució de turistes de dilluns a divendres es deixa notar al percentatge dels últims dies, que continua situant-se per sota del 70%

Rètol d'un hotel a Encamp.
Rètol d'un hotel a Encamp. G. P.

La fluctuació de turistes durant la temporada d’esquí continua notant-se als resultats de la darrera setmana. Després de la davallada del 6 al 12 de març, el percentatge dels últims dies continua sent per sota del 70%. Malgrat això, el cap de setmana sempre és el punt fort d’arribada de turistes, i l’últim dissabte i diumenge l’ocupació hotelera ha superat el 80%.

L’ocupació de la setmana del 13 al 19 de març ha estat del 67,06%. És mínimament inferior a l’anterior, que va ser del 67,11%, però continua sent relativament estable. Cal tenir en compte que els darrers dies s’han celebrat a Espanya festivitats importants, i això pot haver afectat l’arribada de turistes de proximitat, que són els més abundants de dilluns a divendres.

El cap de setmana, però, ha continuat funcionant bé, tal com va pronosticar el director de la Unió Hotelera (UHA) la darrera setmana. Els visitants continuen congregant-se entre dissabte i diumenge, i s’ha aconseguit arribar fins al 83,35% d’ocupació. De fet, aquesta xifra és superior a la del cap de setmana anterior, on va ser del 79,42%.

Etiquetes

Comentaris

Trending