Més d’un 90% d’ocupació hotelera el darrer cap de setmana

L’afluència al país, les cues a la frontera i l’Armistici francès s’han traduït en una bona xifra de reserves als diferents establiments

Rètol d'un hotel del país.
Rètol d'un hotel del país.

Les xifres d’ocupació als hotels es mantenen estables i bastant positives, segons ha traslladat el director de la Unió Hotelera (UHA), Jordi Pujol. El darrer cap de setmana, 12 i 13 de novembre, la mitjana ha arribat al 90% als establiments del país. Per tant, cal entendre que la gran afluència que es va poder veure al país i les cues per poder accedir-hi a la frontera, sumat a la festivitat de l’Armistici, s’han traduït en reserves.

El darrer cap de setmana ha tingut una mitjana d’ocupació força elevada. De fet, s’ha estat pròxim de penjar el cartell de complet al país, amb més d’un 90%. Així ho ha apuntat Pujol a un comunicat tramès a la premsa. Cal entendre, per tant, que s’ha donat la conjugació perfecta per poder tenir aquesta xifra durant un cap de setmana dins de l’època més baixa a Andorra.

Més enllà del cap de setmana, de l’Armistici i de l’Andorra Shopping, del dia 7 al 13 de novembre la mitjana d’ocupació ha estat del 56,28%. Pujol assenyala que és una dada “bastant bona”, a la qual ha ajudat molt dissabte i diumenge. Més enllà dels turistes, també cal remarcar que molts dels immigrants que han acudit al país darrerament estan fent servir els establiments hotelers per poder-se allotjar a Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending