Els hotels recuperen al febrer les xifres d’ocupació prèvies a la pandèmia

Segons les dades facilitades per la Unió Hotelera, el mes passat es va tancar amb un 84,43% de clientela, un percentatge similar als que s’havien assolit els hiverns del 2017, 2018 i 2019

Un hotel del Principat.
Un hotel del Principat.

El sector hoteler ha tancat febre amb satisfacció. Les xifres d’ocupació són extremadament positives. De fet, recuperen el nivell previ a l’esclat de la pandèmia del coronavirus. Així, i segons les dades facilitades per la Unió Hotelera, la mitjana del mes va ser del 84,43%, un valor similar als registrats en les temporades prèvies a la crisi sanitària.

Així, pel que fa a la setmana passada, la mitjana es va situar en el 79,78%, amb el pic, com és habitual, les nits de dissabte i diumenge. Llavors un cop és es va superar el 90% i es va arribar al 92,33%. Dades molt bones, segons el sector.

I aquestes permeten ja fer l’anàlisi completa de tot el febrer. I al llarg del mes la mitjana d’ocupació ha arribat al 84,83%. És a dir, ocupació superior a quatre de cada cinc habitacions. Unes xifres que es poden considerar molt bones. De fet, des de l’UH es posa en relleu que “són valors idèntics a les temporades de pre-pandèmia”.

Comentaris (1)

Trending