Estupefacció a les estacions d’esquí amb el ‘nou’ Mountain Music

Els dominis esquiables no acaben de veure que Turisme vulgui portar grans DJ de música electrònica en temporada alta d’esquí, amb clients assegurats i espais que han d’estar a disposició dels esquiadors

La de Timmy Trumpet serà l'última actuació de l'Andorra Mountain Music hivernal.
La de Timmy Trumpet serà l'última actuació de l'Andorra Mountain Music hivernal. ARXIU

La decisió del ministeri de Turisme d’apostar per un Andorra Mountain Music Festival durant la temporada hivernals i al tomb de les estacions d’esquí -demanant-los fins i tot la seva contribució econòmica- està topant amb l’estupefacció de molts dels principals responsables tècnics dels dominis esquiables, que no en tenen la decisió de voler traslladar un producte que enguany ha funcionat a l’estiu a una temporada que ja de per sí és de màxima ocupació.

Andorra Turisme, sota el mandat del ministeri que dirigeix actualment Jordi Torres Falcó, està treballant en la composició del cartell de la propera edició del Mountain Music.  En menys d’un mes hauria d’estar clar. En principi, i si no hi ha canvis de darrera hora, dos dels artistes que segur que han de ser en el programa serien DJ Snake, amb el qual s’havia arribat a un acord la darrera edició per substituir el cancel·lat concert de Texas, i Timmy Trumpet.

El director-gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, ha explicat en declaracions al programa matinal de Ràdio Nacional d’Andorra (RNA), que a final d’aquest mes o principi de novembre s’ha de saber el cartell d’artistes que passaran pel ‘nou’ Mountain Music, i que aquests no podran actuar en zones properes al Principat els mesos previs al seu aterratge a Andorra. Això, evidentment, suposa pagar un catxet més elevat.

Timmy Trumpet serà, en principi, un dels DJ que actuarà en el 'nou' Mountain Music.

Relacionat

El Mountain Music Festival passarà pels cinc dominis esquiables entre febrer i març

Tot plegat pot tenir la seva lògic. Però el que no es veu de sentit comú a les estacions d’esquí, a les quals se’ls ha demanat el seu suport econòmic i logístic, és que el festival se celebri els mesos de febrer i març als dominis esquiables. Hi ha dues premisses bàsiques en aquest sentit segons que han indicat les fonts: aquests dos mesos ja són d’alta ocupació i, per tant, s’haurien de canalitzar els esforços per atraure clients en moments de temporada baixa.

D’altra banda, el fet que febrer i març siguin mesos forts als camps de neus fa que les infraestructures d’aquests dominis hagin d’estar a plena disposició dels usuaris, dels clients, dels esquiadors en definitiva. I no es troba el sentit al fet de ‘bloquejar’ durant un o dos dies, o els que escaigui, espais tan útils i necessaris com els aparcaments per tal que el remolc-escenari o el que sigui d’on actuïn els DJ puguin estacionar degudament per fer tots els preparatius en vista als concerts que s’hagin de dur a terme en el marc del Mountain Music.

Comentaris (12)

Trending