Encamp es manté fidel a la concentració mototurística tot i els múltiples ajornaments

El comú assegura que continuarà donant suport a la trobada ‘Marmotes’ “ja que el sector del motor és un sector important al Pas de la Casa”

Convocatòria de la concentració.
Convocatòria de la concentració.

Encara que s’ha ajornat ja dues vegades i que en aquesta ocasió ho ha fet força mesos abans de la seva celebració pel pírric nombre d’inscrits que tenia, el comú d’Encamp continua mantenint-se fidel a la concentració mototurística denominada ‘Marmotes’. S’havia de celebrar aquest proper setembre, com s’hauria d’haver celebrat el 2022 o el 2021, i no hi ha manera. A Valladolid potser funcionen els ‘Pingüinos’, però a Andorra no hi ha ‘Marmotes’.

Amb tot fonts oficials comunals han assegurat que la corporació “vol seguir donant suport a l'esdeveniment, ja que el sector del motor és un sector important al Pas de la Casa”. El comú d’Encamp va comprometre’s a aportar una subvenció de 50.000 euros per al certamen moter. El Govern, a través del ministeri d’Economia liderat llavors per Jordi Gallardo, que va ser qui va avalar la celebració després d’anar amb assessors seus a Valladolid, n’hauria d’abonar 75.000 euros.

Anunci del primer ajornament.

Relacionat

La ‘megaconcentració’ que havia de portar 2.500 ‘motards’ al país també fa figa al tercer intent

Hores d’ara no se sap si alguna de les dues administracions ja ha fet alguna aportació a l’avançada. L’empresa Esponsorama, que gestiona el circuit del Pas de la Casa, és qui hauria de liderar l’organització del certamen. En tot cas, segons el comú d’Encamp, “ja s’ha parlat amb la ministra -ara la qüestió escau a Conxita Marsol- per tal de fer una reunió i encarar l’esdeveniment de cara a l'any vinent”.

Comentaris (2)

Trending